AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel süpürge görmek

Kahve falında tel süpürge görmek

Kahve falında tel süpürge görmek işlerinde atılıma geçeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında tel süpürge gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında tel süpürge görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, yaşama dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge teli görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında birine süpürge vermek huzurlu ve sakin bir yaşama, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi süpürge görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürgesi görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır süpürgesi görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge toplamak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik süpürgesi hediye almak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir