AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge yıkamak

Kahve falında süpürge yıkamak

Kahve falında süpürge yıkamak kazancında bereketin artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge yıkamak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek isteyen kişilerle tartışmamalı, direnmek yerine destek olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında süpürge yıkamak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk süpürge görmek saygınlığını yitireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında saplı süpürge görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında çöp süpürge görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek sıhhat ve moral bulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge satın almak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında süpürge yapmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir