AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge çalmak

Kahve falında süpürge çalmak

Kahve falında süpürge çalmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, eşlerin boşanacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, önemli yerlere geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge çalmak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Kahve falında süpürge çalmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, mutluluğa ve neşeye alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan süpürge almak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge hediye almak kıskanılacak projelere imza atılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına inanılır.

Kahve falında uçan süpürge görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında süpürge sapı görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında ot süpürgesi görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir