AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge kaybetmek

Kahve falında süpürge kaybetmek

Kahve falında süpürge kaybetmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, koyu muhabbette kalacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge kaybetmek gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında süpürge kaybetmek sevilen bir işe ortak olunacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan süpürge almak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine yorulur.

Kahve falında süpürgeyle dövmek kısmetlerinin açılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet etmektedir.

Kahve falında el süpürgesi almak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge otu görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni süpürge almak zararların telafi edileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Kahve falında saplı süpürge görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir