AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı süpürge görmek

Kahve falında kırmızı süpürge görmek

Kahve falında kırmızı süpürge görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı süpürge gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı süpürge görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski süpürge görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge kürek görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge taşımak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürgesi görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir