AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge kesmek

Kahve falında süpürge kesmek

Kahve falında süpürge kesmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında süpürge kesmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler hoşunuza gitse de, hazırlıklı olmanız büyük önem taşıyor olacak.

Kahve falında süpürge kesmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöp süpürge görmek dertlerinin biteceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak yeni denemelerde bulunacağına, haneye bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işarettir.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında süpürge otu toplamak hedeflerini tutturmayı başaracağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk süpürge görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, mal mülk kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süpürge yakmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir