AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge atmak

Kahve falında süpürge atmak

Kahve falında süpürge atmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işarettir.

Kahve falında süpürge atmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Kahve falında süpürge atmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında süpürge otu görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında süpürgelik görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında tel süpürge görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında çali süpürge görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge faraş görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik süpürgesi hediye almak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında süpürge satın almak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir