AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapı kırık kaşık görmek

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, elindeki malların gideceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sapı kırık kaşık gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına yorulur.

Kahve falında sapı kırık balta görmek kötü ve zor günler geçireceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye tabir olunur.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek borçlarının artacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kırık kaşık görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saplı süpürge görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir