AnaSayfa / Genel / Kahve falında bugday sapı görmek

Kahve falında bugday sapı görmek

Kahve falında bugday sapı görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında bugday sapı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Kahve falında bugday sapı görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işarettir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sapsız gül görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında çiçek sapı görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sabri görmek birçok işin birlikte yapılacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir