AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına bıçak saplanmak

Kahve falında karnına bıçak saplanmak

Kahve falında karnına bıçak saplanmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, geri planda kalacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak sapı görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sapsız bıçak görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak saplandığını görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir