AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak işlerinin hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak saplanması görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak saplandığını görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet eder.

Kahve falında sapsız bıçak görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir