AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge istemek

Kahve falında süpürge istemek

Kahve falında süpürge istemek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge istemek gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Kahve falında süpürge istemek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında süpürge tarlası görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel süpürge görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına yorulur.

Kahve falında pazardan süpürge almak kimseye minnet etmeyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge çalmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürge kaybetmek büyük özgüven kazanacağına, büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında birine süpürge vermek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir