AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge tarlası görmek

Kahve falında süpürge tarlası görmek

Kahve falında süpürge tarlası görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında süpürge tarlası gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında süpürge tarlası görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge otu görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında süpürge aldığını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge satmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil süpürge görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir