AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi hediye almak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında elektrik süpürgesi almak ileriye gideceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi görmek insanlara öncülük edeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir