AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan süpürge almak

Kahve falında pazardan süpürge almak

Kahve falında pazardan süpürge almak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, beğenilen işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan süpürge almak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında pazardan süpürge almak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında çöp süpürge görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge otu görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına inanılır.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir