AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine süpürge vermek

Kahve falında birine süpürge vermek

Kahve falında birine süpürge vermek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine süpürge vermek gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Kahve falında elektrikli süpürge almak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet eder.

Kahve falında süpürge çöpü görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında el süpürgesi görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge kürek görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında süpürge vermek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ot süpürge görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, güçten ve takatten düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir