AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge dikmek

Kahve falında süpürge dikmek

Kahve falında süpürge dikmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında süpürge dikmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında süpürge dikmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında birine süpürge vermek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında tel süpürge görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mısır süpürgesi görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı süpürge görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah süpürge görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir