AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah süpürge görmek

Kahve falında siyah süpürge görmek

Kahve falında siyah süpürge görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah süpürge gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında siyah süpürge görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında saplı süpürge görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında el süpürgesi görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kötü sözler duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek geniş rızık elde edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında süpürge hediye almak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalettir.

Kahve falında süpürge yakmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına inanılır.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek sevinçli haberlere, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir