AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek çok mutsuz olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek esenlik bulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek komşular tarafından kötülenileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, nefsine uyacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir