AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır süpürgesi görmek

Kahve falında mısır süpürgesi görmek

Kahve falında mısır süpürgesi görmek endişelerin sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yoksulluğa, her hayalini de gerçekleştireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, borçların biteceğine yorulur.

Kahve falında mısır süpürgesi gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında mısır süpürgesi görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek muradına ereceğine, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürgeye binmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden süpürge almak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge faraş görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgesi görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge kesmek evi yoksa ev alacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Kahve falında süpürgenin yandığını görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir