AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümük akmak

Kahve falında sümük akmak

Kahve falında sümük akmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümük akmak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında sümük akmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sümükleri akmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalettir.

Kahve falında sümüğü akmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan kan akmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerinden kan akmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavandan su akmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından bal akmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kan akmak belalara denk gelmeyeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir