AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümüğü akmak

Kahve falında sümüğü akmak

Kahve falında sümüğü akmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sümüğü akmak gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sümük akmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında sümükleri akmak iş sahibi olunacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret eder.

Kahve falında sümüğü akmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, maddi imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kan akmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının suyu akmak verilen  sözlerin tutulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden süt akmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısı akmak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, parasız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında irin akmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir