AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümükleri akmak

Kahve falında sümükleri akmak

Kahve falında sümükleri akmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, elinin de bollaşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, itibar kaybedeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sümükleri akmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Kahve falında sümüğü akmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında sümükleri akmak feraha ereceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında sümük akmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kafasindan kan akmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sütü akmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından salya akmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basından kan akmak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında süt akmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir