AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu kuyu görmek

Kahve falında sulu kuyu görmek

Kahve falında sulu kuyu görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kendi patronu olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sulu kuyu gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, endişelerini silip atacağına yorulur.

Kahve falında sulu kuyu görmek büyük başarılara kazanılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Kahve falında sulu köfte yemeği görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında nohut sulusu görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet eder.

Kahve falında sulu yemek yemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu boya görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu kaka görmek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Kahve falında sulu karpuz yemek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir