AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu çamura düşmek

Kahve falında sulu çamura düşmek

Kahve falında sulu çamura düşmek güvensizlik duymaya, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, duymadığı sözleri duyacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında sulu çamura düşmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında sulu çamura düşmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, içinin de rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu çamur görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sulu çamurda yürümek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sulu çamurdan kurtulmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu çamura batmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek yönlendireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına inanılır.

Kahve falında sulu süt görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir