AnaSayfa / Genel / Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında suların buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek kazançlı işler yapılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında buz tutmuş su görmek hayırlı bir karar verileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş ev görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına inanılır.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir