AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi buz tutmuş görmek

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek zorlukların aşılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, evlerine dünürcü geleceğine, itibarını zedeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi buz tutmuş gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek çok kötü hissedileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutan deniz görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulur.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir