AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, isyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek şansın yüze güleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında buz tuttuğunu görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş yol görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutan deniz görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir