AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş su görmek

Kahve falında buz tutmuş su görmek

Kahve falında buz tutmuş su görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, zorlukların son bulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında buz tutmuş su gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kahve falında buz tutmuş su görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hedeflerini tutturacağına delalettir.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş insan görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine yorulur.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek kazancın arttırılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir