AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulama kanalı görmek

Kahve falında sulama kanalı görmek

Kahve falında sulama kanalı görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, büyük miktarda para kazanacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sulama kanalı gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında su kanalında balık görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işarettir.

Kahve falında boş su kanalı görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında su kanalı görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalından geçmek çevresinin kalabalıklaşacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalına düşmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalettir.

Kahve falında kanalda su görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su kanalında boğulmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir