AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalında boğulmak

Kahve falında su kanalında boğulmak

Kahve falında su kanalında boğulmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, stresinin çoğalacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Kahve falında su kanalında boğulmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz geçmişte anlamakta zorluk çektiğiniz bazı konuları anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında su kanalında boğulmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalda boğulmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında boş su kanalı görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su kanalı kazmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında su kanalından geçmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında su kanalları görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir