AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla su kanalına düşmek

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla kanala düşmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında su kanalına düşmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında sulama kanalına düşmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanala düşmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu kanal görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında su kanalından geçmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında su kanalı görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, korkularının yok olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir