AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalı görmek

Kahve falında su kanalı görmek

Kahve falında su kanalı görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında su kanalı gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında su kanalına düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalı görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında su kanalları görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında su kanalına girmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalında boğulmak büyük bir ihanete uğranacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su kanalı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir