AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalında balık görmek

Kahve falında su kanalında balık görmek

Kahve falında su kanalında balık görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalında balık gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında su kanalında balık görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına inanılır.

Kahve falında kanalda balık görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kanalda balık yakalamak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kanalında yürümek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında boş su kanalı görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında su dolu kanal görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalından geçmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir