AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalına düşmek

Kahve falında su kanalına düşmek

Kahve falında su kanalına düşmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su kanalına düşmek gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında su kanalına düşmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalına düşmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek ruh sağlığının bozulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla kanala düşmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanala düşmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında su kanalında yürümek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalında boğulmak her zaman el üstünde tutulacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında kanalda su görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir