AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş su kanalı görmek

Kahve falında boş su kanalı görmek

Kahve falında boş su kanalı görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çalıştığına değeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş su kanalı gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında boş su kanalı görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kanalda su görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kanalı kazmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında su kanalında boğulmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında su kanalları görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalından geçmek sermaye elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında sulama kanalı görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir