AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalından geçmek

Kahve falında su kanalından geçmek

Kahve falında su kanalından geçmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kanalından geçmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla, finansla veya hukukla ilgili konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında su kanalından geçmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalda su görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, mal edineceğine delalettir.

Kahve falında su kanalları görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sulama kanalı görmek kazançlı işler yapacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına işaret eder.

Kahve falında sulama kanalına düşmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş su kanalı görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kanalına girmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında kanaldan akan su görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir