AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalda su görmek

Kahve falında kanalda su görmek

Kahve falında kanalda su görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalda su gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Kahve falında kanalda su görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında su kanalı görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında su kanalında boğulmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalına düşmek bir araya geleceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kanalında balık görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında su kanalında yürümek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir