AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan ayva koparmak

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işinin yoluna gireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, haksızlık yapmayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, malın bereketinin artmasına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva almak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek açmış ayva ağacı görmek prestij kazanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacında ayva görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta sarı ayva görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayva ağacı kesmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir