AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yüklü siparişler alacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında ayva tatlısı görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı ayva yemek yaptığı işten çıkarılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yemek mutluluğa ve neşeye, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Kahve falında ayva yediğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayva yediğini görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir