AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ayva yediğini gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, işlerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayva yediğini görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva yediğini görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ayva görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ayva yemek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik yediğini görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil üzüm yediğini görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir