AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva yediğini görmek

Kahve falında ayva yediğini görmek

Kahve falında ayva yediğini görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ayva yediğini gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bahtının da çok parlak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayva yediğini görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva yediğini görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında çiçek açmış ayva ağacı görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dalından ayva toplamak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayva ısırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir