AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı ayva yemek

Kahve falında tatlı ayva yemek

Kahve falında tatlı ayva yemek kavgaların biteceğine, yanlışlara düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı ayva yemek gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında ayva tatlısı yemek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı ayva yemek sorunlar altında ezileceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ayva tatlısı görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun ayva yemek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kimseden korkmayacağına delalettir.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek kötü günler yaşanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir