AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva tatlısı yapmak

Kahve falında ayva tatlısı yapmak

Kahve falında ayva tatlısı yapmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayva tatlısı yemek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tatlı ayva yemek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayva tatlısı görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında revani tatlısı yapmak saygınlığına leke sürüleceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında etimek tatlısı yapmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine tatlı yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir