AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva tatlısı yemek

Kahve falında ayva tatlısı yemek

Kahve falında ayva tatlısı yemek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ayva tatlısı yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında tatlı ayva yemek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında ayva tatlısı yemek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva tatlısı görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından ayva yemek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı ayva yemek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve ayva yemek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir