AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva tatlısı görmek

Kahve falında ayva tatlısı görmek

Kahve falında ayva tatlısı görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, büyük borçların altında ezileceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, duygularının ön plana çıkacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Kahve falında tatlı ayva yemek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulur.

Kahve falında ayva tatlısı yemek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayva tatlısı görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva pişirmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde ayva görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir