AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayva yediğini görmek

Kahve falında birinin ayva yediğini görmek

Kahve falında birinin ayva yediğini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sıkıntılarını aşacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayva yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında ayva yediğini görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ayva yediğini görmek işlerin yeni kapılar açacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva yiyen birini görmek o işi canlandıracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağacında ayva görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına işarettir.

Kahve falında sarı ayva yemek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ayva çiçeği görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir