Kahve falında suda ölmüş balık görmek

Kahve falında suda ölmüş balık görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında suda ölmüş balık gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında suda balık avlamak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında suda balık tutmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında tatlı suda balık görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak kendi işinin patronu olunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında duru suda balık tutmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında içtiği suda balık görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalettir.

Kahve falında kirli suda balık görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir