AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı suda balık görmek

Kahve falında tatlı suda balık görmek

Kahve falında tatlı suda balık görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı suda balık gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Kahve falında tatlı suda balık tutmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı suda balık görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında tatlı suda yüzdüğünü görmek rızık elde edeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı su balık görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı su balığı yemek hataların düzeltileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tatlı su balığı görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir