AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suda balık tutmak

Kahve falında duru suda balık tutmak

Kahve falında duru suda balık tutmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında duru suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Kahve falında duru suda balık tutmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında duru suda balık görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalettir.

Kahve falında duru suda boğulmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında duru suda yıkanmak saygınlığını yitireceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında duru suda abdest almak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda yüzmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında duru suda yürümek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duru temiz deniz görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir